Qui som?

Tots els sindicats no som iguals. Tu ho saps molt bé, per la teva experiència laboral o per la informació que t’haurà arribat sobre l’actuació del nostre i dels altres sindicats. La Confederació General del Treball (CGT) només es deu a la defensa dels drets dels treballadors i treballadores, a la vegada que lluita per una nova societat justa, lliure i fraterna.

La CGT no es deu a cap partit polític ni a cap institució pública ni privada, ni a cap grup de pressió de cap mena, incloses les cúpules sindicals.

La CGT són els treballadors i les treballadores que la composen, organitzats en assemblees obertes. El seu model sindical es basa en la democràcia de base, la solidaritat i el suport mutu i l’acció directa.

La CGT es compromet a la realització d’assemblees periòdiques a tots els centres de treball; a no prendre acords que afectin els treballadors sense el seu consentiment; a no negociar d’esquenes a l’assemblea; a informar a l’assemblea en tot de les seves posicions; a negociar la millora de les condicions laborals, però sota cap concepte a acceptar més atur, precarietat, temporalitat i inestabilitat, noves congelacions de les pensions, augments de l’edat de jubilació o de la jornada laboral; finalment, la CGT es compromet, quan cal, a la mobilització.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s