8M Vaga Feminista: La por paralitza l’anarkofeminime mobilitza.

8M Vaga General Feminista
La por paralitza, l’anarkofeminisme mobilitza.

El Comitè confederal de la CGT de Catalunya, el tercer sindicat de Catalunya en afiliació, ha decidit convocar vaga general feminista de 24 hores el dia 8 de març a tota Catalunya. Aquesta convocatòria respon a un emplaçament del moviment feminista que reclama aquesta vaga per situar en un primer pla les reivindicacions en contra l’explotació patriarcal que milions de dones pateixen pel simple fet de ser dones.

És també una vaga general perquè el patriarcat actualment existeix en un sistema capitalista, al que nodreix i alimenta. La convocatòria crida a la vaga al conjunt de les treballadores i treballadors de Catalunya, si bé el protagonisme radicarà en les dones, com a forma de lluita contra la invisibilització cotidiana.

La vaga arriba en un context complicat pels sectors més feminitzats que a la vegada són també els més essencials: educació, sanitat, comerç i cures. Són sectors amb una precarietat en augment i on el covid-19 ha estat especialment impactant, deixant palesa la situació d’indefensió de milers de dones.

Us animem a sumar-vos el 8M a les diferents actvitats reivindicatives a les vostres ciutats i barris. En aquest link trobareu informació sobre els drets laborals davant la vaga, cartells, diptics i les activitats organitzades  més a prop de casa teva.

8M Vaga General Feminista
La por paralitza, l’anarkofeminisme mobilitza.

CGT – UAB

Secció sindical CGT – UAB

@cgt_uab

https://cgtuab.wordpress.com/

https://www.facebook.com/CGTUAB

Els comentaris estan tancats.