Som 27imés i seguirem. Nota en agraïment a la solidaritat. (CAT/ESP)

Com vam informar, el passat dimarts 27 de febrer els Mossos d’Esquadra van detenir a Ermengol Gassiot i Bàrbara Roch encausades en el cas conegut com 27i imés. Les companyes van ser deixades en llibertat amb càrrecs a les 12 de la nit del mateix dia. Actualment es troben juntament amb 25 persones més a l’espera d’un judici en el que la Fiscalia els hi demana entre 10 i 14 anys de presó a cadascuna per participar en les  protestes universitàries dels cursos 2011-2012 i 2012-2013 contra l’increment de les matrícules, els acomiadaments de professorat, les retallades i les privatitzacions.

Des de la secció sindical de CGT UAB volem agrair tota la solidaritat rebuda, tant a les persones  que van mostrar el seu suport concentrant-se al rectorat de la UAB, a la comissaria de les Corts i posteriorment a la Ciutat de la Justícia durant tot el dia de dimarts. Volem agrair també totes les mostres de suport rebudes de treballadores i estudiants i organismes de la UAB i de la resta d’universitats de Catalunya així com a totes les afiliades i seccions de la CGT, d’altres sindicats i moviments socials que han donat suport.

Valorem molt bé la jornada de dimarts, s’ha aconseguit posar aquest escandalós cas en el debat públic de nou i s’ha demostrat un altre cop que la repressió de l’estat genera solidaritat. Tanmateix ha estat un episodi d’una lluita que es preveu llarga ja que encara no sabem la data del judici i el procés pot allargar-se un o varis anys. A l’espera de quins seran els propers moviments fem una crida a no defallir en la lluita contra la repressió. Demanem a totes les persones que puguin solidaritzar-se que facin difusió del cas 27imés i del que representa no només per a la Universitat sinó per als drets i llibertats bàsiques de tota la societat. Demanem que ho expliquin en els seus àmbits sigui a les aules, tant de la universitat com dels altres centres d’ensenyament, als centres de treball en general i als barris i que estiguin atentes a les properes convocatòries.

Una abraçada!

Guanyarem

Secció sindical de CGT a la UAB.

 

SOM 27imés Y SEGUIREMOS. NOTA EN AGRADECIMIENTO A LA SOLIDARIDAD

Como informamos, el pasado martes 27 de febrero los Mossos d’Esquadra detuvieron a Ermengol Gassiot y Bàrbara Roch encausadas en el caso conocido como 27imés. Las compañeras fueron dejadas en libertad con cargos a las 12 de la noche del mismo día. Actualmente se encuentran junto con 25 personas más a la espera de un juicio en el que la Fiscalía les pide entre 10 y 14 años de prisión a cada una por participar en las protestas universitarias de los cursos 2011-2012 y 2012-2013 contra el incremento de las matrículas, los despidos de profesorado, los recortes y las privatizaciones.

Desde la sección sindical de CGT UAB queremos agradecer toda la solidaridad recibida, tanto a las personas que mostraron su apoyo concentrándose en el rectorado de la UAB, en la comisaría de las Corts y posteriormente en la Ciutat de la Justicia durante todo el día. Queremos agradecer también todas las muestras de apoyo recibidas de trabajadoras y estudiantes y organismos de la UAB y del resto de universidades de Catalunya, así como a todas las afiliadas y secciones de la CGT y de otros sindicatos y movimientos sociales que han dado su apoyo.

Valoramos muy bien la jornada de martes, se ha conseguido poner este escandaloso caso de nuevo en el debate público y se ha demostrado una vez más que la represión del estado genera solidaridad. Aun así, ha sido un episodio de una lucha que se prevé larga puesto que todavía no sabemos la fecha del juicio y el proceso puede alargarse uno o varios años. A la espera de cuáles serán los próximos movimientos hacemos un llamamiento a no desfallecer en la lucha contra la represión. Pedimos a todas las personas que puedan solidarizarse que hagan difusión del caso 27imés y del que representa no sólo para la Universidad sino para los derechos y libertades básicas de toda la sociedad. Pedimos que lo expliquen en sus ámbitos sea en las aulas, tanto de la universidad como de los otros centros de enseñanza, en los centros de trabajo en general y en los barrios y que estén atentas a las próximas convocatorias.

Un abrazo,

Venceremos

Sección sindical de CGT UAB

Anuncis

Els comentaris estan tancats.