La UAB reconeix que tots els contractes indefinits no fixos de capítol VI (246) s’han de convertir en estructurals.

growing

La UAB reconeix que els contractes de capítol VI que han de passar a ser estructurals ja no són 89 -com afirmava farà 3 anys- sinó un mínim de 246.

Finalment, divendres passat, gerència i l’equip de govern acceptaven que cal convertir tots els contractes indefinits no fixos en estructurals, el què suposa un increment de gairebé el triple dels què anunciava el 2014. Durant la negociadora, l’empresa avançava la voluntat de fer aquestes conversions amb celeritat, tot i què de forma graonada.
També es va arribar al compromís de no acomiadar ni rescindir contractes dels/de les treballadors/es del col·lectiu que siguin o puguin esdevenir indefinits en el futur.

Al següent enllaç podeu llegir el comunicat que ha emès el comitè d’empresa sobre la reunió.

Valorem que estem davant d’un avenç significatiu que representa un reconeixement clar de tota la lluita i feina feta, però fem notar que malgrat hi ha el compromís oral per part de gerència, encara manquen concretar qüestions essencials com el calendari i la manera en la que es portarà a terme aquesta conversió.

Tot i l’avenç, no hem d’oblidar que hi ha molts altres assumptes sobre la taula que s’han d’anar abordant com el reconeixement de l’estructuralitat del personal que, tot i no ser indefinit, fa tasques estructurals o l’equiparació de condicions laborals dels/les treballadors/es temporals i els fixos.

Ens queda camí per recórrer i molta feina per davant i manquen mans: us convidem a sumar-vos-hi.

CGT-UAB

Anuncis

Els comentaris estan tancats.