Prou masclisme a la UB

Contra el masclisme i els comportaments misògins a les universitats, ens volem fer ressó del comunicat penjat per les companyes i companys de CGT – UB: http://www.ub.edu/cgt/prou-masclisme-a-la-ub.html

A l’atenció del Sr. rector Dídac Ramírez i de tot l’equip rectoral de la Universitat de Barcelona,

 

Des de la Secció sindical CGT- Plataforma de professorat associat, rebutgem i condemnem l’actitud misògina i de violència envers les dones del professor del Departament de Comptabilitat de la UB, Àlex de Jaureguizar realitzades el dia 3 de gener a les xarxes socials. Aquestes afirmacions no poden tenir cabuda en una institució com és la Universitat de Barcelona, no només perquè ha de preservar i defensar els valors d’igualtat i llibertat de les dones com a part de la seva missió, sinó perquè no pot tolerar més cap acció que promogui la violència contra les dones.

La declaració emesa per la UB a la xarxa social Twitter no està a l’alçada de les greus circumstàncies provocades per aquest professor. Per això com a CGT exigim a la UB que tingui un posicionament contundent i que prengui mesures al respecte el més aviat possible.

1

2 3

Anuncis

Els comentaris estan tancats.