Si votes el mateix de sempre, tindràs el mateix de sempre. CGT fem un PAS decidit contra la precarietat

Dijous 18 de juny es fan eleccions al PAS-L, per primera vegada, CGT-UAB ens presentem a les eleccions, i ho fem amb un PAS decidit contra la precarietat:

Ho reconeixem: nosaltres també en comencem a tenir prou del bombardeig electoral. Per aquest motiu, aquest és el segon i últim missatge de campanya que us farem arribar.

No us volem fer perdre el temps, només exposar-vos la nostra proposta, que podeu llegir completa entrant al web següent: https://cgtpasdeciditcontraprecarietat.wordpress.com

Qui som?

Som persones que vivim la precarietat en la pròpia pell, que ens intenten acomiadar quan alcem la veu, que durant dècades vaguem pel campus canviant de feina i de companys segons dicta un pressupost o unes substitucions, que ja en tenim prou de les mitges veritats (si no directament mentides), que pensem que si fem pinya podem canviar-ho tot. Som gent que després d’anys de participar en diferent col·lectius del campus, fem un PAS decidit i volem plantejar una nova proposta sindical autònoma i valenta, en el marc de la CGT.

Som gent com tu.

Per què ara?

Ara fem el PAS perquè fa massa temps que patim els efectes d’un comitè amb un equilibri de forces que només porta a la paràlisi. Ho fem per lluitar contra l’existència de personal de primera i de segona. Ho fem perquè n’estem fins al capdamunt, de les promeses electorals sistemàticament incomplertes, de les cortines de fum, de les propostes absurdes, d’almoines. Ho fem perquè no ens agrada que només pensin en nosaltres quan hi ha eleccions o quan necessiten legitimar una decisió que ja han pres uns quants per l’interès d’uns quants.

Ho fem per fer-te còmplice d’un canvi.

Resulta evident per la composició de la llista que lluitarem contra la precarietat del personal amb contracte de capítol VI (considerat estoc i no reconegut dins de la relació de llocs de treball de la UAB). Però no defensarem els interessos d’un únic col·lectiu. Cal lluitar contra la injustícia i la precarietat en qualsevol de les seves formes: també del personal interí (en permanent itinerància i fent feines que demanen a crits la creació de noves places) i la de tot el personal que hem patit la retallada de més d’una quarta part del nostre salari i de drets laborals essencials.

La nostra proposta parteix de les conviccions següents:

 • Les decisions es prenen a les assemblees: ningú no treballa per tu, ningú decideix per tu.
 • Cal combatre les injustícies i les discriminacions de tot el personal: per la mateixa feina, el mateix salari.
 • Transparència i accés a la informació: només qui està informat pot decidir.
 • La confrontació i el suport mutu també són eines de lluita: quan la negociació es trenca, comença una altra via.
 • No som ni serem mai professionals del sindicalisme: la lluita ha de fer-se entre iguals, no tenim personal alliberat ni en tindrem.
 • No acceptem subvencions de l’empresa o de l’estat: ningú mossega la mà que l’alimenta.
 • Cada secció de la CGT té autonomia: no estem subjectes a agendes i motivacions externes.
 • No signarem mai un acomiadament col·lectiu.
 • No volem, ni podem, renunciar a tenir una perspectiva política: la política, o la fas, o te la fan.

És per tot això que des de CGT-PAS no només demanem el teu vot, sinó també la teva implicació en una proposta de transformació de la nostra universitat que comença a les assemblees i que té la força en el PAS, però també en el PDI i l’alumnat. És la comunitat universitària la que té la capacitat i la il·lusió per fer un canvi real.

Per aquest motiu, independentment del resultat de les eleccions, el dijous 25 de juny farem una assemblea del PAS-L per decidir conjuntament com continuar.

Salut i lluita!

Fes un PAS      decidit contra la precarietat
CGT – PAS

Si votes el mateix de sempre, tindràs el mateix de sempre.

FEM UN PAS DECIDIT CONTRA LA PRECARIETAT
https://cgtpasdeciditcontraprecarietat.wordpress.com
@cgt_uab

Anuncis

Els comentaris estan tancats.