CGT: fem un PAS decidit contra la precarietat

Perdoneu el retard. Estàvem lluitant…

Sentim el retard a l’hora de presentar-nos. No hem tingut temps de fer el porta a porta, de repartir tríptics, de fer llistes amb 200 candidates i candidats, ni de bombardejar-vos de missatges de correu… Hem estat i estem molt enfeinades lluitant en defensa dels drets de totes.

Som la CGT i per primera vegada presentem una proposta a les eleccions del PAS laboral a la UAB, perquè pensem que pot ser una bona manera de trencar amb l’immobilisme que estem trobant per altres vies. Som assembleàries, autogestionades, llibertàries i molt més…

CGT-PAS neix del descontent de treballadores i treballadors precàries del PAS de la UAB que no ens sentim representades per la resta de sindicats. Cansades de ser tractades com treballadores de segona, cansades de les retallades, dels privilegis de determinades persones i de la misèria de la resta, hem considerat necessari fer un PAS decidit contra la precarietat i lluitar contra els abusos de l’equip de govern envers el PAS laboral.

Demanem el teu vot perquè ens permetrà fer públic què es cou en l’hermètic comitè d’empresa i trencar amb l’actual equilibri de forces que només ens porta a la paràlisi. Però preferim la teva veu que el teu vot. El que volem de debò és que t’impliquis en un projecte col·lectiu que ens porti a una profunda transformació de la nostra universitat.

Per a més informació sobre qui som i què proposem clica aquí: http://cgtpasdeciditcontraprecarietat.wordpress.com

“Si creus que no hi ha esperança, llavors garanteixes que no hi hagi esperança. Si suposes que hi ha un instint cap a la llibertat, llavors hi ha oportunitats de canviar les coses.” Noam Chomsky

Anuncis

Els comentaris estan tancats.