LA UAB DEMANA ENDARRERIR LA VISTA A INSPECCIÓ DE TREBALL PEL CAS DEL PROFESSORAT SENSE CONTRACTE

Com ja hem anat informat, arrel de la denúncia presentada per la secció sindical de CGT a la UAB després de detectar que un important nombre de professors/es contractats no havien firmat el seu contracte, Inspecció de Treball va citar a la Universitat Autònoma de Barcelona per a que aclarís la situació aquest divendres a les 12h. Quan avui la CGT hem assistit a Inspecció de Treball, la inspectora ens ha informat que la UAB havia demanat un aplaçament de la compareixença adduïnt que la persona competent al respecte feia pont avui 12 de setembre. Amb aquest motiu, la vista s’ha traslladat al dilluns de ls propera setmana, a les 13:30 h.

Lamentem no poder facilitar més informació al gran nombre de professors i professores de la UAB que s’han vist afectats/des per aquesta desagradable situació, una part dels quals, segons sembla, encara no ha signat el seu contracte. La nostra intenció era poder clarificar avui la problemàtica i, així, concloure la situació d’incertesa en relació a la seva situació i condicions laborals que una part rellevant del PDI laboral de la UAB ha patit i està patint.

Aprofitem tambe per comentar que, segons el calendari acadèmic del curs 2014-2015 aprovat pel Consell de Govern (i que podeu consultar en aquest enllaç), avui 12 de setembre és un dia laborable. De fet, avui hi ha hagut activitats docents a diferents facultats de la UAB i el PAS ha estat treballant. No obstant, sembla que la Gerència ha preferit fer un dia extra de vacances i endarrerir uns dies la resolució del problema del professorat sense contracte a la UAB.

Bellaterra, 12 de setembre de 2014

Anuncis

Els comentaris estan tancats.