Avui han estat elles, demà qualsevol de nosaltres!!

Denunciem la criminalització i repressió del moviment sindical promoguda pels Governs de la dreta extrema de CiU i del PP. En aquesta ocasió ha estat la companya Laura Gómez, Secretària d’Organització de CGT, detinguda quan anava a treballar. Avui l’han posat en presó preventiva incondicional. Se li imputen suposats delictes per incendi i danys a la Borsa de Barcelona quan, de fet, solament va participar en una performance de denúncia.

En un context de retallades dels drets i serveis bàsics, en el que els costos de la crisi es fan recaure sobre els més desfavorits mentre es mantenen els privilegis a banquers i grans empreses, el govern de CiU aposta per una espiral repressiva assimilant qualsevol sospita de dissidència amb delinqüència. Per al senyor Felip Puig i d’altres capitostos de la dreta, tot el que tingui a veure amb sindicalisme combatiu, lluita pels drets o, simplement, amb qüestionar el seu discurs, és assimilat a criptoterrorisme que cal perseguir, fins i tot habilitant una web oficial per a la delació ciutadana.

Mentrestant, casos com el del saqueig del Palau de la Música resten impunes. De la mateixa manera, la responsabilitat dels gestors de les Caixes catalanes en la desfeta del sistema financer, molts d’ells vinculats a la burgesia votant de CiU i del PP, queda totalment diluïda i excusada. I per contra, els falta temps per tancar més llits i serveis hospitalaris així com per desballestar l’ensenyament públic.

Davant de la deriva creixent cap a un règim autoritari, els i les sota signants ens solidaritzem amb la companya Laura Gómez així com amb els 3 estudiants empresonats pels fets del 29M i exigim la seva immediata posada en llibertat. Avui han estat elles, demà qualsevol de nosaltres!!!

http://www.cgtbarcelona.org/content/prision-para-la-secretaria-de-organizacion-de-cgt-barcelona

Anuncis

Els comentaris estan tancats.