Per la llibertat d’expressió, ni detencions ni judicis

Concentració 3 d’octubre 19 h. Plaça Catalunya de Barcelona, en solidaritat amb els encausats pels fets del 14-15J al Parlament

Davant les informacions que ens estan arribant aquest matí de que els mossos d’esquadra han començat a detenir gent en relació la protesta davant del Parlament de Catalunya dels dies 14 i 15 de juny de 2011, des de la CGT de Catalunya exigim:

* la posada en llibertat immediata de les persones detingudes i l’aturada, també immediata, de l’operació policial en marxa actualment.
* l’arxivament de la causa judicial oberta pels fets esmentats a l’Audiència Nacional.

També expressem el nostre rebuig a la criminalització de les protestes socials tot presentant-les com un problema d’ordre públic. En realitat les protestes actuals constitueixen l’exercici del legítim dret a la llibertat d’expressió i a la defensa dels nostres drets davant la brutal agressió a la gran majoria de la població que suposa l’actual política de retallades socials i laborals promoguda pel govern de torn i legislada pel Parlament. Davant d’això, l’Estat respon amb les porres i la violència repressiva evidenciant la manca de democràcia real de l’actual sistema polític.

Així mateix, demanem als nostres afiliats i afiliades i al conjunt de la població que segueixin amb atenció l’evolució dels esdeveniments i que recolzin i difonguin les diferents convocatòries que sorgeixin en contra d’aquest nou envit repressiu.

Secretariat Permanent. Comitè Confederal.
Confederació General del Treball de Catalunya (CGT).
A Barcelona, 03 d’octubre de 2011.

Concentració 3 d’octubre 19 h. Plaça Catalunya de Barcelona,
en solidaritat amb els encausats pels fets del 14-15
al Parlament de Catalunya

Anuncis

Els comentaris estan tancats.