El claustre de la UAB no dóna suport a les polítiques de retallades de la Rectora i el seu Equip de Govern

El Claustre General de la UAB que ha tingut lloc el 16 de desembre ha fet palès el rebuig d’un sector cada cop més majoritari de la comunitat universitària envers la política autoritària i antisocial de l’equip de la Rectora.

L’informe de la Rectora va obtenir 84 vots a favor, 83 en contra 1 vot nul i 24 en blanc. De les 16 mocions presentades per diferents claustrals i que comptaven amb el suport explícit de diverses seccions sindicals dels PDI i del PAS així com de col·lectius d’estudiants van ser aprovades 12. El text de les distintes propostes (tal com van ser enviades l’1 de desembre als membres del Claustre com a documentació del punt 5 de l’ordre del dia i que és el que estava subjecte a aprovació atès que no va haver cap canvi en la documentació del punt en qüestió) el trobareu en els enllaços de més avall.

Del desenvolupament de la sessió i de les votacions efectuades resulta clar el caràcter transversal, de la oposició a l’equip de govern. Esperem que tant l’Equip com el Consell de Govern compleixin amb les decisions del Claustre que, no ho oblidem és el màxim òrgan de representació de la UAB, i entenguin el missatge.

Fem una crida al conjunt de la comunitat universitària a implicar-s’hi cada cop més en les diferents iniciatives per fer possible una altre UAB, veritablement pública, democràtica i de qualitat.

 Més informació a: Plataforma contra el PRIM

Propostes aprovades (en la majoria dels casos per més de 40 vots de diferència; per accedir als enllaços cal fer-ho des del Campus de la UAB o bé tenir configurada una VPN que assigni una IP de la UAB):

Proposta 1.  Proposta 3.  Proposta 5.  Proposta 6.  Proposta 8. Proposta 9.

Proposta 10. Proposta 11. Proposta 12. Proposta 13. Proposta 15. Proposta 16.

Propostes no aprovades (per molt pocs vots de diferència): Proposta 2. Proposta 4. Proposta 7 . Proposta 14.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.